Hopp til hovedinnhold

Få en enklere arbeidshverdag

Det perfekte kortet til å ha i lommen på jobb; enten du er lege, sykepleier, hjelpepleier, ambulansearbeider eller student. 

Praktiske medisinske referansekort som er utarbeidet for å gjøre hverdagen til helsepersonell og studenter enklere og tryggere. For å sikre solid faglig kvalitet er kortene kvalitetssikret av spesialister, leger, spesialsykepleiere, ambulansepersonell og studenter.

Kortene er trykket på plast, og er derfor velegnet for daglig bruk i klinikken.

Jeg er veldig fornøyd med referansekortet! Det vil være et kjekt hjelpemiddel når jeg som er sykepleierstudent etterhvert skal ut i praksis

Sigrid, sykepleierstudent

I tiden hvor «apper» har overtatt så og si ALT av oppslagsverk, er det helt fantastisk å endelig ha et referansekort som dekker alt av «need to know».

Eric, paramedic

Er du snekker har du hammer, er du helsepersonell har du referansekort. Relevant informasjon samlet på et sted, og hygienisk da det kan sprites av.

Karl, helsepersonell

Bilde av medisinske referansekort og legemiddelsregningskort fra Cingulum AS

En nettbutikk for helsepersonell av helsepersonell

Cingulum selger egenutviklede produkter laget for å gjøre livet som helsepersonell og studenter tryggere, lettere og morsommere. Alle produktene er kvalitetssikret av autorisert helsepersonell fra et vidt spektrum av profesjoner og spesialiteter.