Om Cingulum

Cingulum er en nettbutikk med egenutviklede produkter laget for å gjøre livet som helsepersonell tryggere, lettere og morsommere. Butikken drives av og for helsepersonell.

Alle våre produkter er kvalitetssikret av autorisert helsepersonell fra et vidt spektrum av profesjoner og spesialiteter. Her finner du nyttige produkter enten du er sykepleier, lege, ambulansearbeider, paramedisiner, helsefagarbeider, vernepleier eller annet helsepersonell.

Vårt mål er å være en god nettbutikk for alt helsepersonell og studenter.

Historien

Cingulum AS startet opprinnelig som et enkeltmannsforetak startet av Anders Christoffersen. Da gikk vi under navnet «Christoffersens helsetjenester» og nettsiden var www.leanmeannursingmachine.no.

Firmaet ble startet når Anders Christoffersen designet et referansekort spesielt tilpasset det norske helsevesenet. Han tok med seg sin erfaring som både hjelpepleier, sykepleier og straks ferdig lege, og laget et kort for et bredt spektrum av helsepersonell.

Det medisinske referansekortet ble lansert i september 2019 og ble raskt svært populært. Siden den gang har flere revisjoner og forbedringer blitt gjort. Kortet er kvalitetssikret av enda flere leger, spesialsykepleiere, paramedics og ambulansearbeidere. På denne måten har vi klart å utvikle hva vi mener er det beste medisinske referansekortet for helsepersonell på markedet.

Mann holder medisinske referansekort fra Cingulum AS
Dette er den ultimate referansekortpakken for deg som vil ha mye klinisk nyttig informasjon tilgjengelig.

Utover 2020 utvidet vi vareutvalget i nettbutikken og lanserte enda flere nyttige produkter for helsepersonell. Blant annet utviklet vi flere verktøy for legemiddelregning, f.eks. legemiddelregningskort, og mer spesialiserte medisinske referansekort med temaer som barn og EKG.

Navnet Cingulum

I juni 2020 gikk vi fra å være et enkeltmannsforetak til å bli et aksjeselskap. Navnet Cingulum ble valgt for å vise vår iver til medisinen og til kunnskap. Nettsiden gikk nå over til å hete www.cingulum.no. Fra anatomien kjenner vi cingulum som en nervebane i hjernen, og cingulum er en av de tidligste identifiserte hjernestrukturene. Det er denne banen med nerver som utgjør logoen vår.

Les hele artikkelen: Hva betyr egentlig Cingulum?

En nettbutikk for helsepersonell av helsepersonell

Høsten 2020 har vi i Cingulum jobbet iherdig med å utvide vareutvalget, reinvestere i nye produkter og fortsette ytterligere forbedringer på eksisterende produkter.

Cingulum AS har utviklet seg til å bli et firma av helsepersonell og for helsepersonell. I tiden fremover vil vi hele tiden strebe etter å tilby gode og nyttige produkter for alle typer helsepersonell.

Er det noe du savner? Ta kontakt med oss.

Kvalitetssikret av autorisert helsepersonell

Vi samarbeider med et bredt spektrum av yrkesgrupper som vernepleiere, paramedics, paramedisinere, ambulansearbeidere, spesialsykepleiere, leger, sykepleiere, studenter og annet helsepersonell. Dette brede samarbeidet gir oss nyttig input og solid kvalitetssikring av produktene våres. Cingulum sine ansatte jobber daglig i klinikken, og forstår derfor verdien av gode kliniske verktøy.

Kortreist produksjon

Cingulum er opptatt av å benytte seg av lokale ressurser. Våre referansekort, språkkort og mini-kort trykkes derfor i Norge. Vi er opptatt av å bruke lokale trykkerier både for å redusere transportavstanden, men også for å støtte andre små firma.

Det viktigste for oss er deg!

Det viktigste for oss er dere kundene våre. Det betyr derfor mye for oss at det daglig kommer inn positive tilbakemeldinger på både service og kvalitet. Dette kommer både via Trustpilot, men også direkte på e-post og meldinger. Vi er stolte over vår høye Trustpilot score, og jobber kontinuerlig med både service og kvalitet.

Er det noe du lurer på, er det ellers alltid bare å ta kontakt med oss.

Menneskene

I dag drives Cingulum av duoen Anders Christoffersen og Linn Øie.

Linn Øie, daglig leder

Bilde av daglig leder Linn Øie i Cingulum AS

Linn tar seg av den daglige driften av Cingulum. Til sommeren 2021 er Linn ferdig utdannet sykepleier ved Lovisenberg Diakonale Høyskole. Erfaringene som sykepleierstudent tar hun med seg inn i utviklingen av nye produkter, og utviklingen av hjelpemidler til medikamentregning er noe hun brenner spesielt for.

Når hun ikke driver Cingulum arbeider hun aktivt i klinikken på en føde- og barselavdeling. Tidligere har hun jobbet mye på flere typer sengeposter og på sykehjem. Denne kliniske erfaringen tas med inn i Cingulum for å utvikle nyttige produkter for alt helsepersonell.

Ta direktekontakt med Linn på e-post: linn@cingulum.no

Anders Christoffersen, faglig ansvarlig

Anders Christoffersen, faglig ansvarlig i Cingulum AS

Anders er utdannet hjelpepleier, sykepleier og nå akkurat ferdig utdannet lege. Foruten legestudiet driver Anders også på med en mastergrad i prehospital critical care management ved Universitetet i Stavanger. Som sykepleier har han jobbet på sykehjem, i ambulanse, akuttmottak, legevakt, psykiatrisk avdeling og på nyfødt intensiv. Som lege har han erfaring fra legevakt og er for tiden i LIS1 tjeneste.

Han har en bred klinisk erfaring og et sterkt faglig grunnlag som har vært essensielt i Cingulum sin produktutvikling. Anders er også gjesteforeleser på Universitetet i Stavanger innenfor tolkning av EKG, hvor han har undervist for paramedisinstudenter.

Gjennom medisinstudiet har Anders vært kursansvarlig for Norsk Medisinstudentforening i hele 4 år, og han vet hvor viktig det er at kunnskap formidles på en forståelig måte. Dette har vært en stor del av hans drivkraft når de medisinske referansekortene har blitt utviklet.

Anders driver også Instagram-kontoen @lean_mean_nursing_machine som han startet for å stolt vise frem sykepleieryrket. Yrkesstolthet er noe som har vært svært viktig for Anders og dette gjenspeiles i Cingulum sitt vareutvalg innen synlighetsprodukter for helsepersonell.

Ta direktekontakt med Anders på e-post: anders@cingulum.n

Heidi Lovise Rognhaugen , fagblogg redaktør

Heidi Lovise er medisinstudent, og er også på breddeåret sitt på en bachelor i anvendt filosofi. Heidi Lovise studerer i Pécs, Ungarn og er på første året, altså er hun ferdig på studiet ca. 2027/2028. Hun håper for tiden å kunne jobbe med barn og unge innen psykiatrien når hun er ferdig med medisin og spesialisering.

Utenfor skolen og jobb er Heidi Lovise aktiv med venner og trening. Hun liker hiking og å lære nye språk. Dette får hun også gode muligheter til å jobbe og fokusere på når hun studerer i Ungarn med en internasjonal studentmasse. Sjekk ut fagbloggen vår her

Cingulum fyller ett år, bilde av Linn og Anders med bursdagskake, Cingulum AS
FYLLER ETT ÅR: Cingulum feiret nylig bursdag. I den anledning var det naturlig for oss å kjøpe inn kake fra et annet nyoppstartet og spennende firma. Valget falt lett på Soulcake i Oslo.

Følg oss gjerne i sosiale medier: