Personvernerklæring

I Cingulum er vi opptatt av personvern. Vi bruker en norsk leverandør av netthotell og til drift av nettsiden, slik at både dine og våre opplysninger er trygge. Vi følger norsk lovverk.

Vi oppbevarer bare de opplysningene du fyller ut ved bestilling og som trengs for å kunne ferdigstille din ordre. Vi oppbevarer ingen kort- eller betalingsinformasjon. Betaling foregår gjennom trygge og anerkjente betalingsløsninger som Vipps og Klarna, slik at betalingen er 100 % trygg.

Cingulum vil aldri gi eller selge dine opplysninger videre til en tredjepart.

Når du handler på Cingulum.no vil det samles inn personopplysninger om deg, og vi er derfor opptatt av å håndtere disse opplysningene på en trygg og sikker måte. Her kan du finne informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hvordan personopplysningene behandles og om dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene dine.

Hvem er behandlingsansvarlig?

Cingulum ved daglig leder er Behandlingsansvarlig for behandling av personopplysninger beskrevet i denne erklæringen.

Behandlingsansvarlig for personopplysningene vi behandler er daglig leder Linn Øie, som kan kontaktes på e-post linn@cingulum.no. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger.

Hva er formålet?

Ved en bestilling samler vi inn informasjon om navn, adresse. Dette er en forutsetning for å kunne levere varene til deg. I tillegg samler vi inn e-postadresse og telefonnummer, som vi benytter til kommunikasjon relatert til din ordre.

Personvernet tar utgangspunkt i grunnleggende personvernprinsipper, slik de er beskrevet i Personvernforordningen (GDPR).

Hva er det rettslige grunnlaget?

Grunnlaget for innsamling av personopplysninger er å kunne oppfylle vår avtale med deg, for å kunne levere varene du har bestilt. Vi er i tillegg pålagt å oppbevare en del informasjon i forbindelse med regnskapsføring og eventuell garanti- og returhåndtering.

Hvilke personopplysninger behandles?

Vi behandler personopplysninger som du oppgir når du velger å handle med oss. Dette inkluderer navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Dersom du kontakter oss på e-post eller kommuniserer med oss på andre måter, samler vi også inn den informasjonen du gir oss i forbindelse med kontakten. Dette inkluderer navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, ordrenummer og betalingsmåte. Vi samler ikke inn betalingsinformasjonen din, men samler informasjon fra våre betalingspartnere Vipps og Klarna angående valgt betalingsmetode.

Dersom du velger å betale med faktura direkte fra oss, samler vi også inn eventuelt organisasjonsnummer.

Hvor hentes opplysningene fra?

Opplysningene hentes fra informasjon du har oppgitt ved bestilling, og informasjon som er gitt til oss i forbindelse med kontakt på e-post eller på andre måter.

Innsyn og rettigheter til egne personopplysninger

Du har rett til å be om innsyn i hvilke personopplysninger Cingulum har om deg. Du har også rett til å be om korrigering hvis de er ukorrekte. Det er viktig at opplysningene vi har om deg er riktige og oppdatert. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket til at vi kan behandle personopplysningene dine. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysningene slettes.

Dette er informasjon som er frivillig å gi fra seg, men som vil være nødvendig for å kunne bestille fra nettsiden, og som derfor er en forutsetning å gi fra seg ved et kjøp på Cingulum.no.

Utleveres opplysningene til tredjeparter?

Cingulum vil aldri gi eller selge dine opplysninger videre til en tredjepart.

En tredjepart får kun innsyn i dine opplysninger dersom det er nødvendig for å kunne levere våre tjenester til deg. Relevante opplysninger som er nødvendig for å gjennomføre handelen deles med betalingspartner og transportør. Vi benytter oss av Trustpilot til rating av kundeopplevelser. De mottar informasjon om e-postadresse. I tillegg samarbeider vi med Svea Finans for oppfølging av eventuelle inkassosaker. De mottar informasjon om navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi oppbevarer personvernsopplysninger om deg så lenge det er nødvendig for å kunne oppfylle målsetningene som står oppført i denne personvernserklæringen, spesielt for å oppfylle våre forpliktelser iht. avtaler og lovverk.

Hvilke rettigheter har den registrerte og hvilket lands lovverk gjelder?

Cingulum AS er registrert i Norge, og varene oppbevares i Norge. Vi følger norsk lov og forholder oss til Forbrukertilsynet.  Dataene lagres i Norge via et norsk webhotell. Domenenavnet er registrert i Norge. 

Hvordan sikres opplysningene?

Dine personopplysninger er lagret konfidensielt, slik at de ikke er eller blir tilgjengelig for uvedkommende, men er tilgjengelig for autoriserte brukere til formålet de er tiltenkt. Informasjonen er lagret sikkert, uten fare for utilsiktet eller uautoriserte endringer eller slettinger.

Kontaktinformasjon

For spørsmål angående behandling av dine personopplysninger eller for andre henvendelser, kan Cingulum AS kontaktes på e-post: post@cingulum.no.

Behandlingsansvarlig

Linn Øie, daglig leder i Cingulum AS
E-post: linn@cingulum.no


Sist oppdatert 26. januar 2021