Gratulerer med ett-årsdagen, Cingulum!

Den 18. oktober 2020 feiret vi med kake og stor jubel at bedriften vår hadde bursdag. Det var på denne dagen for nøyaktig ett år siden at nettbutikken ble lansert og vår bedrift ble skapt. På det tidspunktet het vi ikke Cingulum enda. Det navnet kom først noen måneder senere når vi konverterte enkeltmannsforetaket om til et AS.

Skrevet av Anders Christoffersen

Sideprosjektet som ble en stor nettbutikk

Aldri hadde vi sett for oss at et lite sideprosjekt skulle bli til en stor nettbutikk. Det medisinske referansekortet som Anders Christoffersen utviklet ble utrolig godt tatt imot av et bredt spektrum av helsearbeidere i Norge. I løpet av kort tid ga dette oss muligheten til å utvikle flere spennende produkter og en enda bedre nettside.

I året som gikk kom Linn Øie inn som daglig leder, slik at Anders kan fokusere på det han liker aller best – nemlig produktutvikling.

Det siste året har Cingulum solgt jevnt, og gode tilbakemeldinger strømmer på. Produktene våre brukes i akuttmottaket, i ambulansen, på sykehjem, i hjemmesykepleien, på nyfødt intensiv og på psykiatriske avdelinger – i tillegg til mange flere steder. Få ting motiverer oss så mye som når gode tilbakemeldinger ramler inn både på e-post og på Trustpilot.

Mye har skjedd i løpet av kort tid

Når vi ser tilbake på bilder fra oppstarten er det rart å se hvor lite lageret var og hvor få produkter vi hadde. Nå øker sortimentet stadig, og vi har snart behov for å utvide lagerplassen vår.

Den siste tiden har vi også engasjert den flinke gjengen i Haus byrå til å hjelpe oss med webutvikling, og til å utvikle en enda bedre nettside. Mye har altså skjedd dette første året, og det er med skrekkblandet fryd vi ser på veien fremover. Det er skummelt å ekspandere og satse, men desto mer tilfredsstillende og gøy når ting går bra. Cingulum AS har vokst til å bli en solid bedrift av helsepersonell og for helsepersonell.

Ingen ting av dette hadde vært mulig uten den utrolige støtten vi har mottatt fra helsepersonell og studenter som tror på produktene til Cingulum. Vårt medisinske referansekort banet veien, og etter hvert har vi også fått enda flere produkter vi er stolte av.

Ingen bursdagsfeiring uten kake!

Bilde av Linn og Anders som holder bursdagskake, Cingulum fyller ett år
HURRA! Cingulum fyller ett år, og det må feires med kake!

Når vi skulle feire bursdagen til Cingulum var det naturlig å skaffe kake fra en annen ny-oppstartet bedrift. Valget falt selvfølgelig på Soulcake i Oslo. Vi overdriver ikke når vi sier at det er den beste kaken vi har smakt!

Vi ser frem til å feire enda flere bursdager fremover!