God jul fra Cingulum

En riktig god jul til dere alle fra alle oss i Cingulum og en spesielt stor takk til alle dere som jobber i julen.

Skrevet av Linn Øie Christoffersen, Daglig leder

Cingulum-Nisselue-Logo


Det nærmer seg julaften, og vi i Cingulum har lyst til å ønske dere alle sammen en riktig god jul. Vi håper naturligvis det ligger noen gaver fra Cingulum under treet i år. Kanskje du har kjøpt noe til en ivrig student innen helsefag?

Et sutursett til en medisinstudent? En signert utgave av «En sykepleiers hverdag» til en sykepleierstudent? Eller referansekort til noen som studerer helse? Stetoskop er også noe alle innen helse blir glad for. Det bør være mulig å finne noe for enhver smak i nettbutikken.

I tiden frem mot jul vet vi at Posten og Bring har hendene fulle med å få ut alle gaver, pakker og julekort. Det er derfor lurt å være tidlig ute. Vi kommer til å sende ut alle bestillinger så fort som mulig, men det er lurt å beregne noe lenger tid nå i julen.

Vi sender ut ordrer i morgen den 20.12, 21.12, 22.12 og 23.12. Fra og med 24.12 kommer vi til å forsøke å sende ut noen ordre i romjulen, men grunnet alle helligdagene og arbeidsmengden til Posten kan vi ikke garantere at disse kommer frem så fort som de vanligvis gjør.

Håper julen blir akkurat slik dere har sett for dere. En riktig god jul til dere alle fra alle oss i Cingulum og en spesielt stor takk til alle dere som jobber i julen. Selv skal jeg jobbe kveldsvakt på sykehuset på julaften, og vår produktutvikler Anders skal også på jobb på julaften.

God jul og godt nyttår!

Skrevet av
Linn Øie Christoffersen
Daglig leder for Cingulum

Julegavetips på tampen


Andre aktuelle artikler fra fagbloggen: