Cingulum AS fyller 2 år!

I morgen, 18. oktober, feirer vi nok en bursdag for firmaet vårt. Gratulerer med dagen Cingulum, tenk at du er hele to år!

Skrevet av Anders Christoffersen, produktutvikler for Cingulum AS

Det er stort at bedriften går rundt, og at dere fortsetter å støtte opp om produktene og ideene våre. Siden det er helg, valgte vi å feire litt på forhånd. Vi feiret med kake og stas allerede i dag den 17. oktober. Det må være lov å ta feiringen litte grann på forhånd? 

Cingulum-bursdag-soulcake
BURSDAGSKAKE en dag på forskudd må da være lov? Lekker kake fra Soulcake Oslo.

Fra et lite prosjekt til en velfungerende nettbutikk

Det lille sideprosjektet har vokst til en stor og velfungerende nettbutikk med et stadig voksende varelager. Vi brenner for kvalitet og nyttige produkter, og derfor utvider vi heller sakte med ting vi brenner for. Det siste året har vi også begynte å ta inn stadig flere bøker vi mener er nyttige for helsepersonell og studenter. Spesielt liker vi å ta inn gode bøker fra små forfattere som gønner på!

Tid for refleksjon

Bursdager er gode øyeblikk til å reflektere og tenke på hva vi setter pris på. Spesielt ønsker jeg å trekke frem den kontinuerlige suksessen til vårt originale medisinske referansekort som stadig høster gode tilbakemeldinger, og oppleves som nyttig blant et stort spekter av helsepersonell.

Av nyere produkter, så er vi spesielt stolte av våre nye klistremerker for vitalia, APGAR og glascow coma scale, samt EKG referansekortet. Som en ivrig akuttmedisiner brenner jeg personlig også for anafylaksi-kortet med den særdeles nyttige huskeregelen AVOCADO! 

Haus byrå har nok et år vært en god støttespiller i å utvikle nettsiden vår, og jeg vil spesielt trekke frem fagbloggen som får stadig flere lesere. Her forsøker vi å invitere et bredt spekter av profesjoner til å skrive innlegg. Både faglige innlegg og tips og triks publiseres ukentlig. I året fremover ønsker vi å satse enda mer på denne. 

Klistremerker

Vitalia-klistremerke-cingulum

Vitalia

Dette praktiske klistremerket har normalverdiene for blodtrykk, puls og respirasjon for alle aldersgrupper.

Glasgow-coma-scale-klistremerke-cingulum

Glasgow coma scale

Det kan være vanskelig å huske alt! Glasgow coma scale er hyppig brukt verktøy i norsk helsevesen og nå får du det på et praktisk klistremerke.

APGAR-klistremerke-cingulum

APGAR Score

APGAR score er hyppig brukt verktøy i norsk helsevesen innenfor nyfødtmedisin og nå får du det på et praktisk klistremerke.

Noe du savner? Gi oss en tilbakemelding

Følg med

Følg med i tiden fremover, for det kommer stadig spennende produkter og innlegg på fagbloggen vår. 

Som seg hør og bør har vi også i år feiret med kake fra Soulcake i Oslo. Bestillingen var enkel – lag noe gøy og medisinsk. En kan trygt si at de leverte varene! 

Gratulerer med dagen Cingulum, tenk at du er hele to år!

Skrevet av
Anders Christoffersen
Produktutvikler Cingulum AS

Cingulum-bursdag-soulcake-liggende

Andre aktuelle artikler: