God Påske!

Fra oss i Cingulum, til dere, hvor enn dere er.

Nå er påsken rett rundt hjørnet og da tar vi i Cingulum og en liten ferie. Om dere så er på fjellet, ute på vannet, hjemme eller på utenlandstur denne påsken. Solen stråler på hver dag, og selv om sola ikke alltid er synlig gjennom dagen anbefales solkrem sterk med tanke på UV stråler. Husk å ha på nytt lag med solkrem jevnlig (ofte etter 1-3 timer ettersom merke og SPF faktor).

Reiser du utenlands er det også sterkt anbefalt å sjekke om du mangler noen vaksiner som man bør ha for destinasjonen din.

Cingulum Nettbutikken denne påsken

Denne påsken kan de som har bestilt varer fra nettbutikken de siste dagene før og gjennom påsken kunne oppleve at leveringstiden tar et par ekstra dager.

OBS! Suturkursdatoer er nå gjennom de neste ukene. Hvis man ikke allerede har suturkit anbefales det at men bestiller suturkurs med suturkit i god nok tid til at det kommer i posten. Om man allerede har suturkit kan man bestille suturkurs uten suturkit. Da har vi også ekstra nål og tråd tilgjengelig i nettbutikken om det også trengs.

Vi anbefaler og å ha litt førstehjelp utstyr med om man skal ut på tur.

Etter påsken

Cingulum kommer tilbake etter påsken men innlegg hver uke Torsdag og Søndag. Vi ser frem til flere spennende temaer som skal utforske og snakke om.

God Påske !

Fra oss her i Cingulum,

Til deg og dine.


Les også:

Topp 10 helsepodcaster for helsepersonell – Blir det stille i påsken, eller vil du finne noen nye podkaster å høre på? Da har vi noen forslag her.

Topp 12 Youtube-kontoer for helsepersonell – Ønsker du ikke høre på podcaster, eller ønsker du å supplere podcastene med YouTube video har noen forlag til kontoer du burde sjekke ut her.

Boken «En sykepleiers hverdag» – Skulle du ønske å lese en ny bok anbefaler vi å sjekke bøkene her i nettbutikken, deriblant anbefaler vi spesielt denne boken, skrevet av vår egen Anders Christoffersen. Boken er nå også tilgjengelig på kindle.

Produkter: