En sykepleiers hverdag – Nå på kindle

Fra en artikkel hos Aftenposten i 2013, til en publisert bok for et år siden har boken «En sykepleiers hverdag» kommet langt. Nå kan du lese den på kindle. Dette er en relevant bok for alle innenfor helsefag sektoren.

Skrevet av Linn Øie Christoffersen, sykepleier og daglig leder hos Cingulum

en-sykepleiers-hverdag-kindle-cingulum
En sykepleiers hverdag; Nå på kindle.

For cirka et år siden publiserte vår faglige ansvarlig, Anders Christoffersen, boken «En sykepleiers hverdag». Denne er blitt en stor suksess og er nå på sitt tredje opplag. Boken får du naturligvis her hos Cingulum, men også i de fleste andre bokhandlere og nettbokhandlere. I boken oppsummerer Anders sine åtte år som sykepleier med historier fra blant annet legevakt, akuttmottak, ambulanse, psykiatrisk, nyfødt intensiv og sykehjem. 

Boken er en forlengelse av en kronikk han skrev for aftenposten allerede i 2013. Denne også med samme navn «En sykepleiers hverdag». Denne ble faktisk en av Aftenpostens mest leste artikler det året. Heldigvis har boken en mer variert, motiverende og optimistisk tone enn den opprinnelige kronikken. Selv anbefaler jeg boken til alle som ønsker et innblikk i det norske helsevesenet, men spesielt til de som trenger motivasjon og inspirasjon til yrket som sykepleier. Vi har i tillegg fått positive tilbakemeldinger fra sykepleiere som har gitt den til foreldre og partnere slik at de bedre skal forstå hva landets sykepleiere faktisk gjør på jobb. 

Bok-En-sykepleiers-hverdag-Anders Christoffersen-bok-cingulum-9
En sykepleiers hverdag – En bok av Anders Christoffersen

Nå har i tillegg boken kommet ut på kindle og vi har gleden av å kunne tilby denne via Amazon. Du finner kindle utgaven her.

Er du derimot mer enn person som elsker fysiske bøker så kan du kjøpe den her på Cingulum, med signatur og hilsen fra forfatteren.

Vi håper boken faller i smak i år som i fjor og at også kindle entusiastene nå får gleden av boken. 

«En sykepleiers hverdag» er ei bok til ettertanke, og eit viktig bidrag til å forstå yrket fullt ut. Den er skrevet med innlevelse, og gjev eit balansert bilete på kva ein vanleg kvardag kan innehalde. Den bør vere eit must for studentar innenfor helsesektoren. Men dette er ei bok som alle vil ha interesse av å lesa»

Bokblogger.com gir med denne beskrivelsen også boka terningkast 5+.

Relevante artikler:

Les kronikken boken er basert på her

Sykepleier – fra kall til profesjon

Hva gjør en operasjonsykepleier?

Relevante produkter:

Sykepleier-nøykkelring-Cingulum
Sykepleier Nøkkelring
Sykepleierstudent-pakken
skrivetips-for-studenter-bok-cingulum
Skrivetips for studenter – en bok av Marit Segbø