God Jul fra Cingulum til dere!

Vi i Cingulum ønsker dere alle en riktig god jul fra alle oss i Cingulum. Til alle dere som har vært med oss gjennom året som har vært, måtte det neste året bli et godt år for dere alle.

Skrevet av Heidi Lovise Rognhaugen, medisinstudent og redaktør hos Cingulum AS.

Gjennom enda et år har dere vært med for å støtte opp helsevesenet i Norge, endret og reddet liv på alle fronter. Dere har stått på gjennom et år som har har hatt mye å by på. Nye leger og studenter har kommet ut i arbeid i helsevesenet og flere har entret studieplasser i håp om å en dag selv bli med på å gjøre en forskjell for alle som oppsøker helsevesenet. Tusen takk for innsatsen, og arbeidet dere har lagt inn i år.

God-Jul-Nisselue-Logo-Cingulum

Enda et år er nesten omme og Cingulum har hatt muligheten til å vokse mye. Sammen med dere har vi kunne dele mer enn noen gang før. Nye tilskudd i nettbutikken i form av førstehjelpsutstyr, kule verktøy for diverse medisinske situasjoner, og must-haves for tur og utendørs livet. Anders og Linn har jobbet videre for å utvide tilbudet vi i Cingulum kan bringe til dere. I det arbeidet har de også produsert blant annet nye referansekort og sikret muligheten for kule tilpassede navneskilt. Vi ser fremover til nye muligheter og å videre kunne støtte studenter og arbeidere innen helsefagene.

Takk for støtten dere har gitt Cingulum. Og takk til alle gjestebloggere våres som har kommet med mange informative og lærerike innlegg det siste året.

God Jul til alle som feirer, og takk for jobben til dere som jobber.


La oss se på noen av tilskuddene her på fagbloggen som dere kan mimre litt tilbake på fra de siste årene:

Blodgass for dummies

Mental Helse – Hvordan være en god støtteperson?

Fra bekymring til business: Kan du endre helsevesenet?

Nissen har lagt igjen mange flotte gaver i nettbutikken som kan være med å ønske det nye året velkommen, for deg eller noen du kjenner: