Cingulum utvider sortimentet!

Cingulum vokser, og med det kommer naturlig nok nye produkter og er variasjon i det vi kan tilby. Les om noe av det nye her.

Skrevet av Linn Øie Christoffersen, daglig leder hos Cingulum AS

I Cingulum har vi denne våren jobbet hardt for å utvide varelageret for å kunne tilby enda flere produkter til våre trofaste kunder. Vi brenner for å utvide med produkter vi selv kan stå inne for og vi vil bruke selv. 

Denne våren er vi stolte over å ha introdusert de nye førstehjelpsreferansekortene både i vanlig størrelse og i mini størrelsen. Disse referansekortene innenfor førstehjelp har vi jobbet lenge med og det er stas at de endelig er på plass. Vi håper de kan være et nyttig hjelpemiddel i en hver førstehjelpssituasjon enten du er erfaren eller ny på feltet. Størrelsen gjør at de passer godt i de fleste førstehjelpskit. Vi likte spesielt godt da vi fikk tilbakemeldinger fra kunder om at de oppbevarte de i solskjermen på bilene sine! Fantastisk! Da er førstehjelpskunnskapen alltid innen rekkevidde om noe skulle skje. 

Etter suksessen med førstehjelpskortene har vi valgt å ekspandere med et bredt spektrum av førstehjelpskit. Her ønsker vi med tiden å kunne tilby det beste utvalget på nettet. Allerede nå er vi godt i gang med et solid utvalg av førstehjelpskit fra lifesystems. Våre mest populære så langt er camping, traveller og mountain leader. Selv har vi alltid et solo travellerkit i bagasjen når vi er på ferie. Naturlig nok har det derfor dukket opp en egen førstehjelpskategori på produktsiden. 

Les også:

Hvordan bli god til å sy kutt

Førstehjelp som hobby

Vår produkt utvikler Anders Christoffersen jobbet i ambulansen før han ble lege og har lenge argumentert for en egen søk- og redning produktkategori. Det er stor stas å kunne meddele at denne er på plass. Her har vi tatt inn produkter fra både leatherman og lifesystems. Leatherman sin berømte trauame saks raptor  finnes naturligvis i sortimanget. Samt deres rescue tool utviklet spesifikt for redningspersonell. Disse har vi personlig erfaring med å bruke i en akutt situasjon og vi står virkelig inne for kvaliteten. Sjekk gjerne ut våre nye kategorier etter hvert som de vokser. 

Innenfor suturkit fronten har vi fått inn en stor leveranse med suturtreningskit ettersom vi gikk tom i høst. Det gleder oss å meddele at vi også skal føre suturtreningskit for munnhulen for de som har bruk for dette. Studerer du tannhelse eller lignende er jo dette perfekt. I samme anlending har vi lansert våre online suturkurs vår du lærer å sy kutt ved hjelp av Cingulum sitt suturtreningskit. Disse har så langt vært svært populære og fått gode tilbakemeldinger. 

Toppen av kransekaken er et gøy og morsomt produkt for å pynte på jobbskoene dine, eller de vanlige skoene, du bestemmer! Regnbueskolisser kan freshe opp de fleste kjedelige sko og det er ikke akuratt som om vi kan pynte oss med så mye annet på jobb? Vel Anders er veldig glad i å jobbe i happy socks, men nå blir det enda bedre med regnbueskolisser. 

Av andre oppdateringer så arbeider vår fagblogg redaktør Heidi iherdig med å gi dere spennende og nyttige artikler på fagbloggen. Det er masse spennende å lære her. Sjekk gjerne ut noen av Heidi sine favoritter under.

Vi håper akuratt du fortsetter å sette pris på Cingulum og den reisen vi er på. Det er et lite firma drevet en liten gruppe motiverte helsepersonell. Handler du hos Cingulum så støtter du et lite firma istedenfor en stor kjede og det er vi takknemlige for. 

Det er mye spennende planlagt fremover, følg med!

Anbefalte artikler:

Hva feiler det deg? – En innføring i SAMPLER og OPQRST

Å være ambulansearbeider utenfor byene

Hva gjør egentlig pankreas?

Fra nettbutikken: