Nyheter og yrkesstolhet

Det er spennende tider hos Cingulum! Stadig flere nye produkter blir lagt til i sortimentet, og vår produktutvikler Anders Christoffersen har alltid gode idéer og mange baller i luften.

Skrevet av Linn Øie, daglig leder i Cingulum AS

Ny nettside og fagblogg

Den siste tiden har vi jobbet med å perfeksjonere den nye nettsiden vår, i samarbeid med Haus Byrå. Sammen har vi også lansert en spennende fagblogg hvor vi hver torsdag og søndag publiserer spennende og nyttige artikler for helsepersonell og studenter. Vi forsøker å strekke oss etter og publisere inspirerende og motiverende artikler, sammen med drypp av faglige og opplysende innlegg.

Disse artiklene har vært svært mye lest:

Nye produkter

Cingulum AS er en liten bedrift av helsepersonell for helsepersonell. Som en liten start-up tar det tid å bygge opp firmaet til en stor nettbutikk med solid utvalg. Sakte, men sikkert øker utvalget vårt. Dette kan vi takke trofaste kunder for, som setter pris på produktene vi tilbyr. Våren 2021 har vi introdusert flere nyheter innen bøker og profesjonsnøkkelringer.

Boknyheter

Vår egen produktutvikler Anders Christoffersen har publisert boken «En sykepleiers hverdag». Denne boken tar med leseren gjennom vakter på akuttmottak, legevakt, ambulanse, nyfødt intensiv, sykehjem og på psykiatrisk. Boken er blitt varmt mottatt av leserne, og har solgt over 1000 eksemplarer i de første to månedene. Spesielt Anders sin måte å ta med leseren på vakt er noe vi har fått utrolig gode tilbakemeldinger på.

Boken er tilgjengelig i de fleste nettbokhandlere og bokhandlere, men her på Cingulum har du mulighet til å skaffe deg en signert utgave.

Av andre boknyheter, ønsker jeg å trekke frem boken «Lommekirurgi». Denne boken er spesielt rettet mot medisinstudenter og leger, men alle med en interesse for kirurgi og kirurgiske prosedyrer vil ha utbytte av boken. Kombiner den gjerne med Cingulum sitt suturkit for å bli en ekspert innen suturering.

Studenter vil også kunne ha nytte av boken «Skrivetips for studenter». Boken er lettlest, kort og gir mange gode tips for oppgaveskriving. Med andre ord er den en livbøye for alle som skal skrive bacheloroppgave eller andre oppgaver.

Denne våren tok vi også inn boken «Førstehjelp på tur» som i våre øyne er en “bibel” innen førstehjelpsbøker, og bør være med i enhver tursekk. Spesielt nyttig er den om du skal på lengre turer utenfor allfarvei. Boken er liten og nett, og passer derfor utmerket i topplokket på sekken eller i hanskerommet i bilen.

boknyheter-cingulum-boker-for-helsepersonell2
BOKNYHETER hos Cingulum: Lommekirurgi, Skrivetips for studenter og Førstehjelp på tur.

Profesjonsnøkkelringer

Sakte, men sikkert utvider vi også utvalget med profesjonsnøkkelringer. Denne gangen er det disse yrkesgruppene som har fått sin egen nøkkelring som oser av yrkesstolthet:

Profesjonsnokkelringer-yrkesstolthet-cingulum-2
Vis din yrkesstolhet med nøkkelring! Se alle her.

Noe du savner?

Vi vet at det er enda flere som også ønsker seg sin tittel produsert. Vi forsøker stadig å utvide utvalget med flere profesjoner. Send oss gjerne en e-post om du har forslag til flere utgaver som du mener må på plass. Disse nøkkelringene lages, fordi vi brenner for synlighet og yrkesstolthet. Det gleder oss at såpass mange setter pris på disse, og bruker de aktivt i hverdagen på mange spennende måter.

Savner du din tittel? Send produktutvikler Anders en mail da, vel.

Referansekort

Nye referansekort har naturligvis også blitt produsert og lansert. Spesielt ønsker jeg å fremheve de nye “mini»-kortene våres. Grunnet mye vaksinering rundt om i landet i disse dager, ble det ytret et ønske om et anafylaksi-kort. Dette referansekortet utviklet vår produktutvikler på kort tid, og han fikk samtidig med huskeregelen ISBAR for god kommunikasjon og rapportering på samme kortet. Akkurat som mini EKG-kortet, så passer dette i kortholderen din.

referansekort-ekg-kort-Anafylaksi-kort-Cingulum
Praktiske mini-referansekort for helsepersonell, slik at du alltid har kritisk informasjon raskt tilgjengelig!

Disse mini-kortene er laget for å ha med deg i kortholderen, slik at du alltid har kritisk informasjon raskt tilgjengelig. De kan sprites og tåler en trøkk. De er spesielt nyttige som et supplement til våre vanlige referansekort.

Se alle våre medisinske referansekort

Tiden fremover

I tiden fremover kommer vi til å fortsette å arbeide med spennende og nyttige produkter for alt helsepersonell.

Vi er takknemlige for alle som sender oss tips og inspirasjon på e-post, Instagram og Facebook. Vi forsøker å svare alle henvendelsene så fort vi klarer, og alt blir selvfølgelig lest!

Følg med i tiden fremover, for Cingulum har store planer. Husk også å sjekke fagbloggen hver torsdag og søndag, samt følg oss på Instagram for flere nyheter og tips!

Noe du lurer på? Ta kontakt med Cingulum


Bilde av daglig leder Linn Øie i Cingulum

Linn tar seg av den daglige driften av Cingulum. Til sommeren 2021 er Linn ferdig utdannet sykepleier fra Lovisenberg Diakonale Høyskole. Erfaringene som sykepleierstudent tar hun med seg inn i utviklingen av nye produkter, og utviklingen av hjelpemidler til medikamentregning er noe hun brenner spesielt for.

Når hun ikke driver Cingulum, arbeider hun aktivt i klinikken på en føde- og barselavdeling.

Noe du lurer på? Ta kontakt med Linn på e-post: linn@cingulum.no


Andre aktuelle artikler fra Cingulum: